Üniversite öğrencilerinin akademik, mesleki ve sosyal yaşantılarındaki ihtiyaçlarının belirlenmesi kapsamında 30 Mart 2022 Çarşamba Saat 13:00' da Mustafa Kemal Paşa Amfisi' nde Uzman Klinik Psikolog Zeynep YEŞİLKAYA PEKER katılımı ile "Üniversiteli Olmak" adlı konferans gerçekleşmiştir.

Gerçekleşen konferansta, günümüz üniversite öğrencilerinin hızla gelişen topluma ayak uydurmaya çalışırken aynı zamanda sağlıklı bir kimlik oluşturma çabalarının çoğu alanda problem yaşamalarına neden olduğu paylaşılmıştır. Bu problemlerin çözümlerinin ise bireylerin ayrışma, bireyleşme ve kimlik kavramlarının tam olarak anlaşılmasından geçtiğinden bahsedilmiştir.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölüm Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu bu etkinlik, öğrencilerin ihtiyaçlarının belirlenmesine yönelik yapılan planlamalara ışık tutmuştur.

Mustafa Kemal Paşa Amfisi

03 Nisan 2022