Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Zanaattan Sanata Topluluğumuz öğrencileri ve danışmanı Öğr. Gör. Gökhan YILDIRIM, Uşak Üniversitesi "Öğrenci Toplulukları Stant Şenliği"ne Aşuk ve Maşuk Gösterisi,  Öğrencilere Baskı – Boyama Etkinliği ve  Stantta ürün sergi faaliyetleri yaparak katılmışlardır.

Uşak Üniversitesi giriş kısmında yapılan şenlikte kulübümüz öğrencileri yeni üye kayıtları almışlar ve öğrencilere kulüp etkinlikleri hakkında bilgiler vermişlerdir.

Etkinlikte Dr. Öğretim Üyesi Gülhan PINARLIK tarafından öğrencilere Tekstil malzemelerine baskı boya tekniği ile bandana yapma eğitimi verilmiş ve yoğun ilgi ile karşılaşılmıştır. Yapılan bandalar yapan öğrencilere hediye edilmiştir.

Etkinlik boyunca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda görevli kulübe destek olan tüm akademisyen ve çalışanlarına teşekkür ederiz. Ayrıca etkinlikte baskı boya eğitimi veren Dr. Öğr. Gülhan PINARLIK’a ve destek olup ziyaretimize gelen Dr. Öğr. Üyesi Rıza KARA, Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇOLAK, Dr.Öğr. Üyesi İdris KAYNAK, Öğr. Gör. Sevcan ÜSTÜN’e ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Uşak Üniversitesi Etkinlik Alanı

24 Mayıs 2022