Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Süleyman Demirhan’ın kütüphanedeki kırık sandalyelerin tamiri için Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na yazmış olduğu yazı Müdürümüz Prof. Dr. Yalçın Aşkın ÖKTEM tarafından incelenmiş ve tamir işinin yapılması uygun görülerek yapım işi Kaynak Teknolojisi ve Tekstil Teknolojisine verilmiştir.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü, Dr. Öğr. Üyesi Rıza KARA, Öğr. Gör. Gökhan YILDIRIM ve Kaynak Teknolojisi programı öğrencileri ile Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Dr. Öğr. Üyesi Gülhan PINARLIK, Öğr. Gör. Sevcan ÜSTÜN ve Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından tamir işlemleri gerçekleştirilmiştir. Derslerinden arta kalan zamanlarda kırık sandalyelerin bakım ve tamirini hocalarımız ve öğrenciler özveri ile yapmışlardır.

Kırık sandalyelerin tamirinde görev alarak Üniversitemizin kütüphanesine destek olan ve devlet malının israfına engel olmak için gönüllü olan öğretim elemanı ile öğrencilerimize teşekkür eder ders ve iş hayatlarında da başarılar dileriz.

16 Kasım 2022