Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz kariyer günleri kapsamında gerçekleştirilen "Kariyer Söyleşileri" etkinliği Yüksekokulumuz konferans salonunda 15/05/2018 tarihinde gerçekleştiridi. Etkinliğe, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsa YEŞİLYURT ile Manisa ilinde faaliyet gösteren Bilge Mesleki Yeterlilik Merkezi yönetim kurulu başkanı İkram TAŞDEMİR konuşmacı olarak katıldı.

Söyleşinin ilk bölümünde Prof. Dr. İsa YEŞİLYURT akademik kariyerinden örneklemeler ile öğrencilerimizin yüksekokul mezuniyetleri sonrasında akademik hayata devam etmeleri halinde görmüş oldukları mesleki eğitimin kendileri için bir avantaj olduğunu altını çizdi. Öğrencilerin  sürekli öğrenme azminde olmalarını, kendilerine sürekli olarak hedeflemeler belirlemelerini ve azim, gayret ve çok çalışarak hedeflerini elde edebileceklerini vurguladı.

Konuşmacılardan İkram TAŞDEMİR, Yeni Çalışma Hayatında Çalışan ve İşveren Beklentileri başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Taşdemir, sunumunda sektör araştırma raporlarına göre çalışan ve işverenlerin birbirlerinde karşılıklı beklentilerinin neler olduğunu detaylı bir analizle öğrencilerimize aktardı.

Katılımcılara, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mustafa Ali ERSÖZ ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇOLAK'ın plaketlerini sunmalarıyla programımız tamamlanmıştır.

15 Mayıs 2018