Yüksekokulumuz 2017-2018 Akademik Yılı mezuniyet töreni 11/05/2018 günü Üniversitemiz Şehit Ömer HALİSDEMİR Spor merkezinde akademik - idari personel ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Okul birincisi, elektrik programı öğrencisi Mustafa Kemal SERT'in mezunlar adına yaptığı konuşması ve "Başarı Ağacına" plaket çakmasını takiben,  Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Mustafa Ali ERSÖZ'ün günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaları ve sonrasında programlarında dereceye girme başarısı elde eden öğrencilere ödülleri bölüm başkanları tarafından verildi. Diploma ve kep atma etkinliği sonrasında, öğrenciler ve öğretim elemanlarının günü ölümsüzleştiren fotoğraf çekimleri ve çoşkulu müziklerle etkinlik tamamlandı.

DİĞER MEZUNİYET FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

2018 MEZUNİYET VİDEOSUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN