Uşak Sanayi ve Ticaret Odası 12. Meslek Komitesi üyeleri 01 Kasım 2023 Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna gelerek alanlarında eğitim veren MYO öğretim üyesi/ elemanları ile tanışıp ardından eğitim alan öğrencilerle tanışarak onlara sanayinin beklentilerini anlattılar. Komiteyi temsilen gelen üyeler ayrıca öğrencilere part time çalışma, İME sürecinde ve mezuniyet sonrası çalışma imkânı sunabileceklerini anlattılar.

Etkinlikte TBMYO, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rıza KARA UTSO ile yapılan toplantılara çağrılması durumunda daha farklı çalışmalar yapılacağını bildirdi. UTSO’dan gelen grup ile bir sonraki etkinlik planları konuşuldu. Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında yapılan etkinlik İşyeri sahipleri ile öğrencilerin iletişim numaralarını birbirlerine vermeleri ile son buldu.

01 Kasım 2023